U okviru projekta „Jačanje kapaciteta tijela javne vlasti, udruga, medija i građana za provedbu Zakona o pravu na pristup informacijama“ Povjerenika za informiranje, a koji se sufinancira iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali, ukupne vrijednosti 600.000,00 HRK i čija provedba traje od listopada 2017. do rujna 2018., nastavlja se s provedbom projektnih aktivnosti.

U utorak, 18. rujna 2018., s početkom u 14:00 sati, održat će se šesti, ujedno i posljednji tematski webinar u sklopu ESF projekta „Savjetovanja s javnošću“, namijenjen službenicima za informiranje u tijelima javne vlasti koja su obveznici provedbe članka 11. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13, 85/15).

Zainteresiranim sudionicima pristup webinaru omogućen je s bilo kojeg mjesta gdje ima računalo sa zvukom i pristup internetu. Prilikom webinara sudionici imaju mogućnost dobivanja odgovora od predavača na postavljena pitanja.

Webinaru pristupate nekoliko minuta prije 14:00 sati, na poveznici https://connect.carnet.hr/informiranje/, na kojoj se prijavljujete kao GOST (nije potrebna lozinka), također unošenjem svog imena i prezimena i, po mogućnosti, naziva tijela javne vlasti iz kojeg dolazite (barem kratice).

Od dodatne opreme potrebni su Vam samo zvučnici ili slušalice.