U utorak, 13. listopada 2020., s početkom u 14:00 sati, održat će se tematski webinar „Evidentiranje zahtjeva u službeni upisnik – najčešće pogreške“, namijenjen službenicima za informiranje u tijelima javne vlasti, koji su dužni voditi upisnik o ostvarivanju prava na pristup i ponovnu uporabu informacija.

Dan kasnije, u srijedu, 14. listopada 2020., također s početkom u 14:00 sati, održat će se webinar na temu relativnih ograničenja pristupa informacijama: „Poslovna, profesionalna i porezna tajna“, koji je također namijenjen službenicima za informiranje, ali i drugim zaposlenicima u tijelu javne vlasti, koji se u svom radu susreću sa Zakonom o pravu na pristup informacijama.

Predviđeno trajanje webinara je 45 minuta, a zainteresiranim sudionicima je pristup omogućen s bilo kojeg mjesta gdje ima računalo sa zvukom i pristup internetu.


Pozivamo Vas da se idući utorak i srijedu pridružite webinaru nekoliko minuta prije 14:00 sati, na poveznici https://connect.carnet.hr/informiranje/, na kojoj se prijavljujete kao GOST (nije potrebna lozinka), unošenjem svog imena i prezimena i, po mogućnosti, naziva tijela javne vlasti iz kojeg dolazite (barem kratice).

Od dodatne opreme potrebni su Vam samo zvučnici ili slušalice.