U utorak, 10. studenog 2020., s početkom u 14:00 sati, održat će se tematski webinar „Savjetovanja s javnošću – tko, kako, kada i zašto“, namijenjen službenicima za informiranje i koordinatorima savjetovanja u tijelima javne vlasti, koja su dužna prilikom donošenja zakona i drugih propisa te općih akata i strateških i planskih dokumenata kojima se utječe na interese građana i pravnih osoba, provoditi postupak savjetovanja s javnošću.

Dva dana kasnije, u četvrtak, 12. studenog 2020., također s početkom u 14:00 sati, održat će se webinar na temu: „Ponovna uporaba informacija – što znači i zašto se podaci otvaraju“, koji je također namijenjen službenicima za informiranje, ali i drugim zaposlenicima u tijelu javne vlasti, koji su zaduženi za rješavanje zahtjeva za ponovnu uporabu informacija, za održavanje baza podataka i registara iz nadležnosti tijela javne vlasti, kao i za pripremu i objavu podataka na službenim internetskim stranicama.

Predviđeno trajanje webinara je maksimalno 45 minuta, a zainteresiranim sudionicima je pristup omogućen s bilo kojeg mjesta gdje ima računalo sa zvukom i pristup internetu.

 


Pozivamo Vas da se idući utorak i četvrtak pridružite webinaru nekoliko minuta prije 14:00 sati, na poveznici https://connect.carnet.hr/informiranje/, na kojoj se prijavljujete kao GOST (nije potrebna lozinka), unošenjem svog imena i prezimena i, po mogućnosti, naziva tijela javne vlasti iz kojeg dolazite (barem kratice).

Od dodatne opreme potrebni su Vam samo zvučnici ili slušalice.