U utorak, 27. travnja 2021., s početkom u 14:00 sati, održat će se tematski webinar „Proaktivna objava informacija – preporuke“, namijenjen službenicima za informiranje i drugim zaposlenicima koji sudjeluju u objavi informacija na internetskim stranicama tijela javne vlasti.

Planirana tema odnosi se na zakonsku obvezu samoinicijativne objave informacija te će kroz 40-ak minuta biti prikazane najvažnije preporuke za objavu po točkama koje propisuje članak 10. Zakona o pravu na pristup informacijama.

Zainteresiranim sudionicima pristup webinaru omogućen je s bilo kojeg mjesta gdje ima računalo sa zvukom i pristup internetu. Prilikom webinara  sudionici imaju mogućnost dobivanja odgovora od predavača na postavljena pitanja.


Pozivamo Vas da se u utorak, 27. travnja 2021., pridružite webinaru nekoliko minuta prije 14:00 sati, na poveznici https://connect.carnet.hr/informiranje/, na kojoj se prijavljujete kao GOST (nije potrebna lozinka), također unošenjem svog imena i prezimena i, po mogućnosti, naziva tijela javne vlasti iz kojeg dolazite (barem kratice).

Od dodatne opreme potrebni su Vam samo zvučnici ili slušalice.

Uslijed problema s kompatibilnošću nekih mrežnih preglednika, preporučamo uporabu preglednika “Internet Explorer”.