U četvrtak, 20. svibnja 2021., s početkom u 14:00 sati, održat će se tematski webinar „Klasificirane informacije – postupanje po zahtjevu“,  koji je namijenjen službenicima za informiranje u tijelima javne vlasti. Planirana tema odnosi se na klasificirane informacije kao zakonsko ograničenja te će u 45 minuta biti obrađeni  koraci koje je potrebno poduzeti prilikom rješavanja zahtjeva kojim se traže informacije koje su klasificirane s određenim stupnjom tajnosti.

Predviđeno trajanje webinara je maksimalno 45 minuta, a zainteresiranim sudionicima pristup je omogućen s bilo kojeg mjesta gdje ima računalo sa zvukom i pristupom internetu.


Pozivamo Vas da se pridružite webinaru nekoliko minuta prije 14:00 sati, na poveznici https://connect.carnet.hr/informiranje/, na kojoj se prijavljujete kao GOST (nije potrebna lozinka), također unošenjem svog imena i prezimena i, po mogućnosti, naziva tijela javne vlasti iz kojeg dolazite (barem kratice).

Od dodatne opreme potrebni su Vam samo zvučnici ili slušalice.

Uslijed problema s kompatibilnošću nekih mrežnih preglednika, preporučamo uporabu preglednika “Internet Explorer”. Ukoliko prvi put prisustvujete webinaru spajanjem na navedenu poveznicu bit će Vam ponuđen dodatak (add-on) kojeg je, u svrhu praćenja webinara, potrebno instalirati.