U  srijedu, 1. lipnja 2022., s početkom u 14:00 sati, održat će se tematski webinar „Klasificirane informacije – postupanje po zahtjevu“,  koji je namijenjen službenicima za informiranje u tijelima javne vlasti. Planirana tema odnosi se na klasificirane informacije kao zakonsko ograničenje te će u 45 minuta biti obrađeni  koraci koje je potrebno poduzeti prilikom rješavanja zahtjeva kojim se traže klasificirane informacije.

Predviđeno trajanje webinara je maksimalno 45 minuta, a zainteresiranim sudionicima pristup je omogućen s bilo kojeg mjesta gdje ima računalo sa zvukom i pristupom internetu.

Pozivamo vas da se pridružite webinarima nekoliko minuta prije 14:00 sati, na poveznici https://connect.carnet.hr/informiranje/, na kojoj se prijavljujete kao GOST (nije potrebna lozinka), unošenjem svog imena i prezimena i, po mogućnosti, naziva tijela javne vlasti iz kojeg dolazite (barem kratice).

Od dodatne opreme potrebni su samo zvučnici ili slušalice.

Uslijed problema s kompatibilnošću nekih mrežnih preglednika, preporučamo uporabu preglednika “Internet Explorer” ili “Edge”.