Webinar: Savjetovanje s javnošću, srijeda, 8. svibnja 2024., u 14:00 sati

Ured povjerenika za informiranje poziva vas da se pridružite kratkom webinaru na temu „Savjetovanje s javnošću“, koji će se održati u srijedu, 8. svibnja 2024., u 14:00 sati.

Webinar je namijenjen službenicima za informiranje i koordinatorima provedbe savjetovanja s javnošću.

Predviđeno trajanje webinara je maksimalno 45 minuta, a zainteresiranim sudionicima je pristup omogućen s bilo kojeg mjesta s pristupom internetu.


Uslijed učestalih problema korisnika sa spajanjem na webinare Povjerenika za informiranje napominjemo kako se do daljnjega više ne koristi web platforma. Naime, ista je bila bazirana na “flash” tehnologiji koja je napuštena od strane svih internetskih preglednika pa napominjemo kako je sada za praćenje webinara POTREBNO PREUZETI I INSTALIRATI ADOBE CONNECT APLIKACIJU koju preuzimate ovdje:

Instalaciju je potrebno napraviti samo prvi put. Po instalaciji i pokretanju aplikacije u rubriku “Room/content link” upisujete poveznicu https://connect.carnet.hr/informiranje/, nastavljate klikom na “Continue“, a potom se prijavljujete kao GOST (nije potrebna lozinka), unošenjem svog imena i prezimena i, po mogućnosti, naziva tijela javne vlasti iz kojeg dolazite (barem kratice).

Od dodatne opreme potrebni su Vam samo zvučnici ili slušalice.


2024-05-06T09:52:50+00:00 6 svibnja 2024|
Go to Top