Webinar: Proaktivna objava informacija, 8. ožujka 2023. u 14h

Ured povjerenika za informiranje poziva vas da se pridružite kratkom webinaru na temu „Proaktivna objava informacija – preporuke“, koji će se održati 8. ožujka 2023., u 14:00 sati.

Webinar je namijenjen službenicima za informiranje namijenjen službenicima za informiranje i drugim zaposlenicima koji sudjeluju u objavi informacija na internetskim stranicama tijela javne vlasti. Planirana tema odnosi se na zakonsku obvezu samoinicijativne objave informacija te će kroz 40-ak minuta biti prikazane najvažnije preporuke za objavu po točkama koje propisuje članak 10. Zakona o pravu na pristup informacijama.


Uslijed učestalih problema korisnika sa spajanjem na webinare Povjerenika za informiranje napominjemo kako se do daljnjega više ne koristi web platforma. Naime, ista je bila bazirana na “flash” tehnologiji koja je napuštena od strane svih internetskih preglednika pa napominjemo kako je sada za praćenje webinara POTREBNO PREUZETI I INSTALIRATI ADOBE CONNECT APLIKACIJU koju preuzimate ovdje:

Instalaciju je potrebno napraviti samo prvi put. Po instalaciji i pokretanju aplikacije u rubriku “Room/content link” upisujete poveznicu https://connect.carnet.hr/informiranje/, nastavljate klikom na “Continue“, a potom se prijavljujete kao GOST (nije potrebna lozinka), unošenjem svog imena i prezimena i, po mogućnosti, naziva tijela javne vlasti iz kojeg dolazite (barem kratice).

Od dodatne opreme potrebni su Vam samo zvučnici ili slušalice.


2023-02-28T13:38:19+00:00 28 veljače 2023|
Go to Top