Webinar: Osobni podaci i pristup informacijama, 12. travnja 2024. u 14h

Ured povjerenika za informiranje poziva vas da se pridružite kratkom webinaru na temu „Osobni podaci i pristup informacijama“, koji će se održati u 12. travnja 2024., u 14:00 sati.

Webinar je namijenjen službenicima za informiranje i drugim zaposlenicima tijela javne vlasti koji u svom radu primjenjuju Zakon o pravu na pristup informacijama. Predviđeno trajanje webinara je 45 minuta. Webinaru se moguće priključiti na poveznici https://connect.carnet.hr/informiranje/ (preko Adobe Connect aplikacije), sa svojim imenom i prezimenom kao gost (nije potrebna lozinka), dok su od dodatne opreme.


Uslijed učestalih problema korisnika sa spajanjem na webinare Povjerenika za informiranje napominjemo kako se do daljnjega više ne koristi web platforma. Naime, ista je bila bazirana na “flash” tehnologiji koja je napuštena od strane svih internetskih preglednika pa napominjemo kako je sada za praćenje webinara POTREBNO PREUZETI I INSTALIRATI ADOBE CONNECT APLIKACIJU koju preuzimate ovdje:

Instalaciju je potrebno napraviti samo prvi put. Po instalaciji i pokretanju aplikacije u rubriku “Room/content link” upisujete poveznicu https://connect.carnet.hr/informiranje/, nastavljate klikom na “Continue“, a potom se prijavljujete kao GOST (nije potrebna lozinka), unošenjem svog imena i prezimena i, po mogućnosti, naziva tijela javne vlasti iz kojeg dolazite (barem kratice).

Od dodatne opreme potrebni su Vam samo zvučnici ili slušalice.


2024-04-04T07:45:15+00:00 4 travnja 2024|
Go to Top