Webinar “Javnost rada”, 21. ožujka 2023. u 14h

Ured povjerenika za informiranje poziva vas da se pridružite kratkom webinaru na temu “Javnost rada”, koji će se održati u utorak, 21. ožujka 2023. Webinar je namijenjen službenicima za informiranje u tijelima javne vlasti koja imaju formalna radna tijela i donose odluke na sjednicama.

Na webinaru se možete informirati o predmetnoj zakonskoj obvezi, o informacijama koja su tijela javne vlasti u obvezi objavljivati sukladno odredbama Zakona o pravu na pristup informacijama (“Narodne novine” broj 25/13, 85/15 i 69/22), te o izuzecima od primjene navedene obveze.


Uslijed učestalih problema korisnika sa spajanjem na webinare Povjerenika za informiranje napominjemo kako se do daljnjega više ne koristi web platforma. Naime, ista je bila bazirana na “flash” tehnologiji koja je napuštena od strane svih internetskih preglednika pa napominjemo kako je sada za praćenje webinara POTREBNO PREUZETI I INSTALIRATI ADOBE CONNECT APLIKACIJU koju preuzimate ovdje:

Instalaciju je potrebno napraviti samo prvi put. Po instalaciji i pokretanju aplikacije u rubriku “Room/content link” upisujete poveznicu https://connect.carnet.hr/informiranje/, nastavljate klikom na “Continue“, a potom se prijavljujete kao GOST (nije potrebna lozinka), unošenjem svog imena i prezimena i, po mogućnosti, naziva tijela javne vlasti iz kojeg dolazite (barem kratice).

Od dodatne opreme potrebni su Vam samo zvučnici ili slušalice.


 

2023-03-14T08:57:11+00:00 14 ožujka 2023|
Go to Top