Ured povjerenika za informiranje poziva vas da se pridružite kratkom webinaru na temu „Evidentiranje zahtjeva u službeni upisnik – najčešće pogreške“, koji će se održati idući utorak, 9. ožujka 2021., u 14:00 sati. Webinar je namijenjen službenicima za informiranje u tijelima javne vlasti, koji su dužni voditi upisnik o zaprimljenim zahtjevima. Posebno se poziva da sudjeluju tijela za koja je u dosadašnjim postupcima po predstavkama i žalbama utvrđeno da pogrešno popunjavaju službeni upisnik, kao i ona tijela koja su dosad izvještavala da su u upisnik unijela veliki broj zahtjeva za pristup i ponovnu uporabu informacija.

Webinaru se možete priključiti na poveznici  https://connect.carnet.hr/informiranje/, gdje se prijavljujete svojim imenom i prezimenom kao gost (nije potrebna lozinka, samo upišete svoje ime, prezime i po mogućnosti naziv tijela ili kraticu).

Od dodatne opreme potrebni su Vam samo zvučnici ili slušalice.

Uslijed problema s kompatibilnošću nekih mrežnih preglednika, preporučamo uporabu preglednika “Internet Explorer”. Za praćenje webinara potreban je dodatak “Adobe Connect” koji će, ukoliko ga već nemate instaliranog, biti ponuđen pri prijavi.