Ured povjerenika za informiranje poziva vas da se pridružite kratkom webinaru na temu “Evidentiranje zahtjeva u službeni upisnik – najčešće pogreške”, koji će se održati u srijedu, 16. ožujka 2022., u 14:00 sati.

Webinar je namijenjen službenicima za informiranje u tijelima javne vlasti, jer isti imaju obvezu vođenja službenog upisnika o zaprimljenim zahtjevima. Posebno se poziva da sudjeluju tijela za koja je u dosadašnjim postupcima po predstavkama, žalbama i inspekcijskim nadzorima utvrđeno da pogrešno popunjavaju službeni upisnik, kao i ona tijela koja su dosad izvještavala da su u upisnik unijela veliki broj zahtjeva za pristup i ponovnu uporabu informacija. Prilikom webinara  sudionici imaju mogućnost dobivanja odgovora od predavača na postavljena pitanja.

Webinaru se možete priključiti na poveznici  https://connect.carnet.hr/informiranje/, gdje se prijavljujete svojim imenom i prezimenom kao gost (nije potrebna lozinka, samo upišete svoje ime, prezime i po mogućnosti naziv tijela ili kraticu).

Od dodatne opreme potrebni su Vam samo zvučnici ili slušalice.

Uslijed problema s kompatibilnošću nekih mrežnih preglednika, preporučamo uporabu preglednika “Edge” ili “Internet Explorer”. Za praćenje webinara potreban je dodatak “Adobe Connect” koji će, ukoliko ga već nemate instaliranog, biti ponuđen pri prijavi, te ga je potrebno instalirati.